Την υποψηφιότητα της Φεβρωνίας Κυριαζάνου - Κανακάρη στο πλευρό του υποψήφιου Δημάρχου, Κώστα Μπιζά, στις επικείμενες δημοτικές εκλογές του Δήμου Πάρου, ανακοινώνει η παράταξη "Πάρος με Ευθύνη και Ενότητα".

Η κ. Κυριαζάνου - Κανακάρη, στη δήλωσή της με την οποία ανακοινώνει την απόφασή της να συμπορευτεί με τον Κώστα Μπιζά, αναφέρει:

«Αποδέχτηκα συνειδητά να στηρίξω τον συνδυασμό του Κώστα Μπιζά. Ο Κώστας Μπιζάς είναι ένας άνθρωπος ευγενής, με ήθος, συγκροτημένος με γνώσεις, εμπειρία και πολλές αρετές. Από τις αρετές του θα σταθώ σε δυο, που θεωρώ ιδιαίτερης σημασίας: Την αγάπη που εκπέμπει  το πρόσωπό του και η σεμνότητα που τον διακρίνει πάντοτε, δυο στοιχεία πολύτιμα, δυσεύρετα σήμερα και αναγκαία παράλληλα για έναν Δήμαρχο. Δυο στοιχεία που υπόσχονται τον σεβασμό στους δημότες μας, τον σεβασμό στα υπάρχοντα προβλήματα του τόπου μας, τα οποία χρήζουν άμεσης αντιμετώπισης και επίλυσης. Ο Συνδυασμός του Κώστα Μπιζά αποτελείται από έμπειρους, καταξιωμένους συμπολίτες μας αλλά και από νέους ανθρώπους που δίνουν πραγματικά μια νέα πνοή και ένα ευοίωνο και ελπιδοφόρο μήνυμα για το νησί μας. ΝΕΕΣ ΙΔΕΕΣ - ΘΕΛΗΣΗ - ΕΝΕΡΓΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ - ΔΡΑΣΗ ΜΕ ΤΟΛΜΗ Και ΟΝΕΙΡΑ.

Όλοι μαζί και ο καθένας μας ξεχωριστά, με τα δικά του χαρακτηριστικά, μπορούμε να διαμορφώσουμε μια ΝΕΑ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ & ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΜΙΑ ΝΕΑ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΙΚΗ &  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ».

Βιογραφικό

Η Φεβρωνία Κυριαζάνου - Κανακάρη είναι πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Εκπλήρωσε την θητεία υπαίθρου ως βοηθός ακτινολογικού τμήματος στο Βαρβάκειο και Πρώιο Νοσοκομείο Σύρου νυν ΓΝΝΣ.

Στην συνέχεια υπηρέτησε με διετή θητεία ως εσωτερικός βοηθός του παθολογικού τμήματος του ΓΝΝΣ και παράλληλα άσκησε την ιατρική ως συμβασιούχος ιατρός στα ταμεία ΙΚΑ και ΤΕΒΕ Σύρου.

Ειδικεύτηκε στην Παθολογία στο Νοσοκομείο Ζωοδόχος Πηγή Πεντέλης.

Εξειδικεύτηκε, στη συνέχεια, στα Καρδιολογικά - Καρδιαγγειακά - Πνευμονολογικά νοσήματα και Σακχαρώδη Διαβήτη στο Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας (ΓΝΑ).

Φοίτησε στην Ανώτατη Σχολή Δημόσιας Υγείας αποκτώντας το πτυχίο του Υγιεινολόγου.

Κατά το χρονικό διάστημα 1987-2001, υπηρέτησε στο Κέντρο Υγείας (ΚΥ) Πάρου. Διετέλεσε Διευθύντρια Παθολογικού και εξελέγη Επιστημονική Διευθύντρια επί σειρά ετών προάγοντας την λειτουργία του ΚΥ με την άρτια επιστημονική της κατάρτιση, το έντονο αίσθημα ιατρικής ευθύνης και τις διοικητικές της ικανότητες.

Παράλληλα με τα καθήκοντά της στο ΚΥ Πάρου, ορίστηκε υπεύθυνος Υγειονομικού Ελέγχου Πάρου - Αντιπάρου υπηρετώντας με ήθος, συνέπεια κ σεβασμό τους προβλεπόμενους νόμους και επαγγελματίες.

Υπηρέτησε επάξια τον Δήμο μας - Δήμο Πάρου ως Δημοτικός Σύμβουλος επί δημαρχίας Κωνσταντίνου Αργουζή.

Από το 2002 έως το 2020 άσκησε την ιατρική ως ιδιώτης παθολόγος, στην Αγία Παρασκευή Ανατολικής Αττικής και ως εξωτερικός συνεργάτης του Ομίλου Ιατρικού Κέντρου Αθηνών. Επίσης, υπήρξε ενεργό μέλος του Συλλόγου Επιστημόνων Αγίας Παρασκευής Αθηνών.

Η Φεβρωνία, συνταξιούχος πλέον, δύναται απερίσπαστη να προσφέρει για άλλη μια φορά στον τόπο της, υποσχόμενη να συμβάλει στον κοινό στόχο του Συνδυασμού «Πάρος με Ευθύνη και Ενότητα»