Yi Hotel Mykonos: Το ξενοδοχείο του Αιγύπτιου κροίσου Ναγκίμπ Σαουίρις

Τo νέο «party hotel» της Μυκόνου συνδέεται με ένα ηχηρό διεθνές επιχειρηματικό όνομα, υπό τη διαχείριση της γνωστής εταιρείας SWOT Hospitality. Ο λόγος για το ολοκαίνουριο Yi Hotel Mykonos, στην περιοχή της Ελιάς, ιδιοκτησίας της Ora Hospitality του ομίλου του Αιγύπτιου κροίσου Ναγκίμπ Σαουίρις (γνωστού στην Ελλάδα από την πάλαι πότε Tellas-WIND) που κάνει ντεμπούτο σε αυτή την κάπως… περίεργη σεζόν για το νησί των Ανέμων (αν και τις τελευταίες ημέρες οι κρατήσεις ανεβαίνουν).

Η σύνδεση με την Αίγυπτο είναι εμφανής στο νέο ξενοδοχείο με μία συλλογή από έργα τέχνης Αιγυπτίων καλλιτεχνών, αποτίοντας φόρο τιμής στους ισχυρούς πολιτιστικούς και ιστορικούς δεσμούς της Ελλάδας με την Αίγυπτο.

Από την πλευρά της, η Ora Hospitality, η οποία έχει παρουσία στον κλάδο της πολυτελούς φιλοξενίας και στη Γρενάδα της Καραϊβικής, φαίνεται ότι πιστεύει πολύ στη Μύκονο, αν κρίνει κανείς από τις μέχρι σήμερα αλλά και τις σχεδιαζόμενες κινήσεις της στον προορισμό.

Το ‘’Υi’’ , που πέρα από την ελληνική ‘’γη’’, σημαίνει «ένας και μοναδικός» στα Γιαπωνέζικα, έχει 41 δωμάτια και σουίτες με ιδιωτική πισίνα και υδρομασάζ, ενώ προσφέρει και μαθήματα Dj-ing δίπλα από την πισίνα υπό την καθοδήγηση του DJ Alejandro...

Πηγή: newmoney.gr