Το νοσοκομείο Νάξου απέκτησε και Παιδίατρο - Ακολουθούν κι άλλες προσλήψεις γιατρών

Το ΓΝ-ΚΥ Νάξου απέκτησε από χθες και παιδίατρο. Σύμφωνα με ανακοίνωση της διοικήτριας του Νοσοκομείου, Καλλίτσας Φραγκίσκου, ανέλαβε ήδη υπηρεσία ο παιδίατρος Αντώνιος Ισπανόπουλος, (φωτογραφία) ο οποίος προσλήφθηκε ως Επικουρικός Ιατρός με 3ετή θητεία.

Επιπλέον υπάρχει έγκριση από το Υπουργείο Υγείας για την πρόσληψη τριών (3) Επικουρικών Ιατρών στο ΓΝ-ΚΥ Νάξου με 3ετή θητεία: ενός Γενικού Χειρουργού, ενός Βιοπαθολόγου και ενός Παθολόγου.

Σύμφωνα με την Καλλίτσα Φραγκίσκου, αυτή τη στιγμή υπηρετούν στο νοσοκομείο Νάξου 29 ειδικευμένοι ιατροί, ο μεγαλύτερος αριθμός από ιδρύσεώς του.

Συγκεκριμένα τις υπηρεσίες τους προσφέρουν: 5 Παθολόγοι, 3 Καρδιολόγοι, 4 Παιδίατροι, 2 Γενικοί Ιατροί, 1 Νεφρολόγος, 1 Νευρολόγος, 1 Αναισθησιολόγος, 4 Ορθοπεδικοί, 1 Γενικός Χειρουργός, 1 Ωτορινολαρυγγολόγος, 1 Οφθαλμίατρος, 2 Βιοπαθολόγοι, 2 Οδοντίατροι και 1 Ακτινοδιαγνώστης.

Όσον αφορά στον Γυναικολόγο, έχει προκηρυχθεί η θέση με βαθμό Διευθυντή και αναμένονται τα αποτελέσματα της προκήρυξης, ενώ υπάρχει κάλυψη με μετακινήσεις Διευθυντή Γυναικολόγου κάθε μήνα από το ΓΝ Τζανείου, ο οποίος πραγματοποιεί τακτικά ιατρεία και χειρουργικές επεμβάσεις στην αίθουσα του άσηπτου χειρουργείου του ΓΝ-ΚΥ Νάξου.

Έχει εγκριθεί τέλος, από το Διοικητικό Συμβούλιο και αναμένεται η προκήρυξη για την πρόσληψη ενός Γενικού Χειρουργού με βαθμό Επιμελητή Β και ενός Ακτινοδιαγνώστη με βαθμό Διευθυντή.