Η πρωτοβουλία της εθελοντικής ομάδας -αποτελούμενης κυρίως από νέους ανθρώπους- Clean Blue Paros, συνεχίζεται και φέτος.

Δείτε την ανακοίνωση που δημοσίευσαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:  

"Μέσα σε μία ώρα μπορείτε να βοηθήσετε να αλλάξουμε την πορεία του νησιού για τις επόμενες γενιές

Από την επόμενη Παρασκευή 22 Οκτωβρίου, μέχρι Δευτέρα 25 Οκτωβρίου, σας καλούμε να συμμετέχετε στις Ομάδες Συζήτησης στο γραφείο μας στον Κώστο!

Την προηγούμενη φορά μας είπατε ότι το νερό στην Πάρο δεν είναι πόσιμο, τα αποτσίγαρα στις παραλίες σας ενοχλούν, και το νησί χρειάζετε χωριστή συλλογή για ανακυκλώσημα πλαστικά μπουκάλια. Τώρα είμαστε έτοιμοι για καινούργιες προκλήσεις.

Είναι η τέλεια ευκαιρία να μοιραστείτε μαζί μας τις απόψεις σας σχετικά με τα πλαστικά μιας χρήσης, την διαχείριση απορριμμάτων, και την προστασία του περιβάλλοντος στην Πάρο.

Αφιερώστε μόνο μία ώρα από τον χρόνο σας, κι εμείς από πλευράς μας θα δουλέψουμε ακούραστα για να σχεδιάσουμε και να εφαρμόσουμε τα απαραίτητα έργα για την ριζική μείωση πλαστικού και την σωστή διαχείρηση απορριμμάτων στην Πάρο.Οι ομάδες θα χωριστούν ως εξής:Παρασκευή πρωί 9-10π.μ. – Υπάλληλοι του ΔήμουΠαρασκευή μεσημέρι 12-1μ.μ. – Επιχειρηματίες Παρασκευή απόγευμα 6-7μ.μ. – Ανοιχτή ομάδα για όλες & όλουςΣάββατο μεσημέρι 12-1μ.μ. – ΕκπαιδευτικοίΚυριακή πρωί 11π.μ.-12μ.μ. – «Πράσινοι Πολεμιστές»Κυριακή απόγευμα 6-7μ.μ. - Ανοιχτή ομάδα για όλες & όλουςΔευτέρα πρωί 10-11π.μ. – Επιχειρηματίες Θα προσφέρουμε καφέ και κεράσματα αλλά αν προτιμάτε να φέρετε τα δικά σας, τότε θυμηθείτε ότι αγαπάμε τις επαναχρησιμοποιούμενες συσκευασίες.

Για να δηλώσετε συμμετοχή παρακαλούμε στείλτε μας προσωπικό μήνυμα (σ.σ. στη σελίδα της ομάδας στο facebook)".

Ας συμμετέχουμε όλοι. Είναι χρέος μας!

Photo: Alexandra Fokaeo