"Σούπερ μάρκετ" ναρκωτικών στη Μύκονο: Η εντυπωσιακή dj, ο τιμοκατάλογος και ο "ντελιβεράς"

"Σούπερ μάρκετ" ναρκωτικών με ντελίβερι, αποκάλυψε η έρευνα της ΕΛΑΣ στη Μύκονο, η οποία πραγματοποίησε τρεις συλλήψεις, ανάμεσά τους και μία Dj – Influencer με αρκετούς ακολούθους στα social media.

Η 26χρονη Dj από την Πολωνία, που συνελήφθη μαζί με τον σύντροφό της και ακόμη ένα άτομο, λειτουργούσε ως κάλυψη της εγκληματικής οργάνωσης που διακινούσε ναρκωτικά στο νησί των ανέμων.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, η 26χρονη συνόδευε τον 40χρονο σύντροφό της, στα κοσμικά στέκια της Μυκόνου, σε ραντεβού με τους υποψήφιους πελάτες τους.

Μάλιστα η ιδιότητά της ως DJ δικαιολογούσε την παραμονή της στο νησί και φρόντιζε να εκτελεί χρέη συνοδού κατά την πραγματοποίηση των αγοραπωλησιών, μέχρι την τελική συνάντηση με τον αγοραστή.

Η δράση τους

Η συγκεκριμένη εγκληματική οργάνωση, που εξαρθρώθηκε το περασμένο Σάββατο, κινούνταν στα διάσημα στέκια της ξέφρενης διασκέδασης, με το επίκεντρο της δράσης του να είναι η εντυπωσιακή κατοικία τους στην Ψαρού.

Αρχηγός της ήταν ο 40χρονος σύντροφος της DJ, ο οποίος συντόνιζε τις πωλήσεις, επικοινωνώντας με τους υποψήφιους αγοραστές μέσω εφαρμογής. Μάλιστα, έστελνε και μήνυμα με τιμοκατάλογο, προκειμένου ο πελάτης να επιλέξει τα ναρκωτικά που επιθυμεί.

Το τρίτο άτομο που συνελήφθη είχε τον ρόλο του "ντελιβερά". Πρόκειται για το άτομο που συναντούσε τους αγοραστές σε πολυσύχναστα μαγαζιά της Μυκόνου, προκειμένου να ολοκληρωθεί η αγοραπωλησία.

Μάλιστα, είχε μαζί του κι ένα πλαστικό κουτί, που προσομοίαζε με εξάρτημα αυτοκινήτου, στο οποίο απέκρυπταν τις ναρκωτικές ουσίες, δυσχεραίνοντας με αυτό τον τρόπο τον εντοπισμό των ναρκωτικών ουσιών σε περίπτωση ελέγχου.