Ψήφισμα ΣΥΡΙΖΑ Κυκλάδων για τη ΔΕΥΑ Πάρου

Η Νομαρχιακή Επιτροπή Κυκλάδων του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ χαιρετίζει τις κινητοποιήσεις των κατοίκων της Πάρου κατά της κυβερνητικής πολιτικής που επιχειρεί να καταργήσει την ΔΕΥΑ Πάρου και τις τρεις άλλες των Κυκλάδων.

Η κυβέρνηση χωρίς να έχει πράξει μέχρι τώρα τίποτε απολύτως για την αντιμετώπιση των συνεπειών από την ανομβρία που πλήττει κυρίως τις Κυκλάδες, με πρόσχημα τη λειψυδρία προωθεί σταδιακά την ιδιωτικοποίηση του νερού μέσω της ΕΥΔΑΠ, που όλοι γνωρίζουμε ότι αποτελεί ανώνυμη εταιρεία και με ιδιώτες μετόχους. Σημειώνοντας επιπλέον, ότι η Δ.Ε.Υ.Α ΠΑΡΟΥ, όπως και οι Δ.Ε.Υ.Α Μυκόνου και Σαντορίνης, έχουν θετικά οικονομικά αποτελέσματα και ταυτόχρονα υλοποιούν σημαντικές επενδύσεις, διαλύοντας έτσι κάθε επιχείρημα επιβάρυνσης των δημόσιων οικονομικών και αφήνοντας ως μόνο επιχείρημα την ιδεοληψία της κυβέρνησης απέναντι σε οτιδήποτε δημόσιο.

Ο λαός της Πάρου με την πείρα που διαθέτει και το αγωνιστικό πνεύμα που τον διακρίνει , πάντοτε πρωτοπόρος στις Κυκλάδες, ενωμένος είναι σε θέση να αποτρέψει την κατάργηση της ΔΕΥΑΠ. Ο ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ Κυκλάδων είναι δίπλα του με όλες του τις δυνάμεις.