Τα κορίτσια του ΑΟ Πάρου, μαζί με τον προπονητή τους κ. Γιώργο Ζαμπακόλα, ταξίδεψαν στην Τήνο, όπου έλαβαν μέρος στο Final Four Νεανίδων για την ανάδειξη πρωταθλητών της Ένωσης Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Κυκλάδων.

Οι Νεάνιδες του ΑΟ Πάρου αναδείχθηκαν Πρωταθλήτριες Κυκλάδων με δύο επιβλητικές νίκες. Πρώτα στον ημιτελικό του τουρνουά, κέρδισαν με 52-39 τον Περιστεριώνα Τήνου και στη συνέχεια, στον μεγάλο τελικό του Final Four στις 23/03,  κέρδισαν τον ΑΟ Άνδρου με 39-51. Η ανωτερότητα της Παριανής ομάδας ήταν εμφανής καθώς είχε τον έλεγχο του τελικού αγώνα, σε όλη τη διάρκεια του. Παράλληλα, η αρχηγός και κορυφαία σκόρερ του Α.Ο. Πάρου, Φλώρα Βιώνη, ψηφίστηκε απ’ όλους τους προπονητές των ομάδων ως MVP του πρωταθλήματος.

Ο Δήμαρχος Πάρου κ. Κώστας Μπιζάς, για την σπουδαία διάκριση των κοριτσιών του ΑΟ Πάρου στο FinalFourΝεανίδων στην Τήνο, με σχετική δήλωση του αναφέρει:

«Θα ήθελα να συγχαρώ προσωπικά τα κορίτσια του ΑΟ Πάρου,για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Νεανίδων της Ένωσης Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Κυκλάδων, κατά τη διάρκεια των αγώνων FinalFour που διεξήχθησαν στην Τήνο, στις 22-23 Μαρτίου.

Η σπουδαία αυτή διάκριση είναι προφανώς προϊόν επίπονης και μεθοδικής άσκησης και προετοιμασίας.

Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν επίσης στον προπονητή τους κ. Γιώργο Ζαμπακόλα, στην διοίκηση του ΑΟ Πάρου και στους γονείς των Νεανίδων».