Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 70 ετών ο αγαπημένος λαϊκός τραγουδιστής, Βασίλης Καρράς.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Βασίλης Καρράς έφυγε λίγο μετά τις 5 το απόγευμα της Κυριακής 24 Δεκεμβρίου. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Βασίλης Καρράς έπασχε από κορωνοϊό και νοσηλευόταν στο Διαβαλκανικό Νοσοκομείο, στη Θεσσαλονίκη.

Υπενθυμίζεται πως το τελευταίο διάστημα ο μεγάλος λαϊκός τραγουδιστής έδινε γενναία μάχη με τον καρκίνο.

Ο τραγουδιστής από τη Θεσσαλονίκη με την ιδιαίτερη βραχνάδα στη φωνή και τις πολλές και μεγάλες επιτυχίες κατάφερε να αφήσει ανεξίτηλο το στίγμα του στο λαϊκό τραγούδι.

Ήταν ένας ερμηνευτής με δική του ταυτότητα και χαρακτήρα που ξεχώρισε από την πρώτη στιγμή της καλλιτεχνικής του διαδρομής και δεν υπήρχε περίπτωση να τον μπερδέψει κάποιος με οποιοδήποτε άλλον καλλιτέχνη.  Ωστόσο υπήρξε και ικανότατος δημιουργός. Πολλές από τις δικές του επιτυχίες φέρουν την υπογραφή του είτε στον στίχο, είτε στη μουσική… ενίοτε και στα δύο σκέλη, ενώ και άλλοι ερμηνευτές τραγούδησαν κομμάτια του και ορισμένοι μάλιστα αναδείχθηκαν μέσα από αυτά.

«Όταν τα χρόνια σου περάσουν», «Όπως παλιά», «Βρέχει στη Θεσσαλονίκη» είναι μόνο μερικά από τα τραγούδια που έγραψε ο ίδιος και έγιναν μεγάλες επιτυχίες.

Ο Βασίλης Καρράς κατόρθωσε να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της διασκέδασης για περισσότερα από 30 χρόνια χαρίζοντας στους αμέτρητους θαυμαστές του μεγάλες συγκινήσεις.

Τα τραγούδια του «Νύχτα Ξελογιάστρα», «Λέγε ό,τι θες», «Απ’ Το Βορρά Μέχρι Το Νότο», «Μ’ έχεις Κάνει Αλήτη», «Τηλεφώνησε μου» έγιναν μεγάλες επιτυχίες καθώς μιλούσαν στις καρδιές των θαυμαστών του και κάνοντάς τον, ιδιαίτερα αγαπητό και δημοφιλή.