Την υποψηφιότητα του Μάξιμου Αρσένιου Μπιζά, στο πλευρό του υποψήφιου Δημάρχου, Κώστα Μπιζά, στις επικείμενες δημοτικές εκλογές του Δήμου Πάρου, ανακοινώνει η παράταξη “Πάρος με Ευθύνη και Ενότητα”.

Ο κ. Μπιζάς, στη δήλωσή του με την οποία ανακοινώνει την απόφασή του να συμπορευτεί με τον Κώστα Μπιζά, αναφέρει : «Μετά από πολλή σκέψη αποφάσισα να ασχοληθώ με την Τοπική Αυτοδιοίκηση συμμετέχοντας στον συνδυασμό "Πάρος με Ευθύνη και Ενότητα" με επικεφαλής τον Κώστα Μπιζά, ως υποψήφιος στο τοπικό της Παροικιάς, γιατί πιστεύω ότι ξεχωρίζει σαν Παριανός και καλός οικογενειάρχης. Είναι ένας από τους καλύτερους Ανθρώπους που γνωρίζω ο οποίος θέλει να προσφέρει το καλύτερο δυνατόν για τον τόπο του.  Θα στηρίξω λοιπόν και εγώ με το καλύτερο τρόπο τον Κώστα γιατί θεωρώ πως θα δώσει τα πάντα για να κρατήσουμε την ταυτότητα του νησιού γνήσια και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο του τόπου μας και για το καλό των παιδιών μας».

Βιογραφικό

Ο Μάξιμος Αρσένιος Μπιζάς της Στεφανίας και του Κωνσταντίνου, το γένος Μπιζά, είναι 28 ετών.

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Πάρο και αφότου τελείωσε τις υποχρεώσεις του μαθητικές και στρατιωτικές ασχολείται με τον τουριστικό τομέα και την εστίαση εδώ και χρόνια.

Είναι πατέρας μιας υπέροχης κόρης που θέλει να δει τον τόπο στον οποίο μεγαλώνει, γνήσιο και με την δίκη του ταυτότητα.