Την υποψηφιότητα του Γεώργιου Αρκουλή του Ιωάννη στο πλευρό του υποψήφιου Δημάρχου, Κώστα Μπιζά, στις προσεχείς δημοτικές εκλογές του Δήμου Πάρου, ανακοινώνει η παράταξη "Πάρος με Ευθύνη και Ενότητα".

Ο κ. Γεώργιος Αρκουλής, στη δήλωσή του με την οποία ανακοινώνει την απόφασή της να συμπορευτεί με τον Κώστα Μπιζά, αναφέρει:

«Αποδέχτηκα την πρόταση του υποψήφιου Δημάρχου Κώστα Μπιζά προς το πρόσωπο μου κι αποφάσισα να συστρατευτώ μαζί του γιατί έχω εμπιστοσύνη στον ίδιο καθώς και στα χαρακτηριστικά που διακρίνουν την προσωπικότητά του. Πιστεύω ότι ο Κώστας Μπιζάς είναι ο άνθρωπος που έχει τη δύναμη να ενώσει όλους τους Παριανούς και τις Παριανές και να οδηγήσει το νησί σε ασφαλή νερά από εδώ και πέρα.

Από πλευράς μου είμαι πρόθυμος να συνεισφέρω σε αυτή τη συλλογική προσπάθεια και έχω την πεποίθηση ότι μέσω της ενασχόλησής μου με τον αθλητισμό, έχω γνώση κι εμπειρία και θα κάνω ό, τι μπορώ για να συμβάλω στην περαιτέρω ανάπτυξη και εξέλιξή του.»

Βιογραφικό

Ο Αρκουλής Γεώργιος του Ιωάννη και της Αικατερίνης, το γένος Σαμαλτάνη, γεννήθηκε στην Πάρο το 1979.

Είναι πτυχιούχος ηλεκτρολόγος, διατηρούσε για πολλά έτη οικογενειακή επιχείρηση καφέ στην Παροικία και εργάζεται τα τελευταία 22 χρόνια στην Δ.Ε.Υ.Α. Πάρου.

‘Έχει διατελέσει αντιπρόεδρος στον Σύλλογο Π.Ε.Σ. Άγιος Μηνάς και έφορος στο τμήμα του Βόλεϊ στην ομάδα του Α.Ο.ΠΑΡΟΥ.

Είναι λάτρης και μέλος της φωτογραφικής ομάδας καθώς και του Ποδηλατικού Ομίλου Πάρου.