Την υποψηφιότητα του Αποστόλη Παντελαίου, στο πλευρό του υποψήφιου Δημάρχου, Κώστα Μπιζά, στις επικείμενες δημοτικές εκλογές του Δήμου Πάρου, ανακοινώνει η παράταξη «Πάρος με Ευθύνη και Ενότητα».

Ο κ. Παντελαίος, στη δήλωσή του με την οποία ανακοινώνει την απόφασή του να συμπορευτεί με τον Κώστα Μπιζά, αναφέρει:

«Συμπατριώτισσες και Συμπατριώτες, Φίλες και φίλοι,

Συμμετέχω ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στις αυτοδιοικητικές εκλογές με τον δημοτικό συνδυασμό «ΠΑΡΟΣ ΜΕ ΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΕΝΟΤΗΤΑ».

Πήρα αυτή την απόφαση γιατί θεωρώ ότι πρέπει να περάσουμε από την απραξία στη δράση, από τις ευχές στην πράξη και γιατί πιστεύω ακράδαντα ότι έχουμε τον καλύτερο πολίτη της Πάρου, που ηγείται του ψηφοδελτίου μας, τον ΚΩΣΤΑ ΜΠΙΖΑ.

Μεγάλωσα στην Πάρο, στις Λεύκες. Οι εργασιακές ανάγκες με ανάγκασαν να μεταβώ στην Αθήνα. Η αγάπη μου όμως για τον τόπο μου, οδήγησαν τα βήματά μου πίσω στο αγαπημένο μου νησί, το οποίο κι επέλεξα για να ζήσει η οικογένειά μου και να μεγαλώσουν τα παιδιά μου.

Από το 1980 έως και σήμερα έχω καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια ως ενεργό μέλος της κοινωνίας των Λευκών και ευρύτερα του νησιού.

Η δραστηριότητά μου ξεκίνησε ως μέλος συλλόγων και αργότερα αναλαμβάνοντας ευθύνες διοίκησης.

Ειδικότερα την τετραετία 2011 - 2014 διετέλεσα Πρόεδρος της Κοινότητας Λευκών μ’ ένα μεγάλο έργο στο ενεργητικό μου, στο οποίο φυσικά συνέδραμαν οι φορείς και οι αρχές του νησιού, πολλοί εθελοντές, καθώς και οι κάτοικοι των Λευκών.

Η αγάπη μου για τις Λεύκες και γενικότερα για το νησί μου, με οδήγησαν στο να θελήσω να βάλω υποψηφιότητα στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές.

Από τη θέση του δημοτικού συμβούλου θα συνδράμω τα μέγιστα στον τόπο που γεννήθηκα.

Με την εμπειρία που έχω αποκομίσει, τις γνώσεις που έχω αποκτήσει, τη θέληση, το πείσμα και τις νέες ιδέες που διαθέτω, είμαι σε θέση να αντιμετωπίσω κάθε πρόκληση.

Ζητώ την εμπιστοσύνη σας ώστε να καταφέρω να συμβάλω και από τη θέση του δημοτικού συμβούλου στην πρόοδο και την ευημερία του τόπου μας.

Με αγάπη και τιμή ! ».

Βιογραφικό

Ο Αποστόλης Παντελαίος έχει διατελέσει :

- Δεκαέξι (16) χρόνια στο Διοικητικό Συμβούλιο του Προοδευτικού Συλλόγου Λευκιανών της Αθήνας.

- Τέσσερα (4) χρόνια ως Πρόεδρος στην Κοινότητα Λευκών.

- Εδώ και  οχτώ (8) χρόνια Πρόεδρος στον Σύλλογο Μ.Ε.Ε.Α.Σ. ΥΡΙΑ Λευκών.