Την υποψηφιότητα του Ανδρέα Κουταλίδη στο πλευρό του υποψήφιου Δημάρχου, Κώστα Μπιζά, στις επικείμενες δημοτικές εκλογές του Δήμου Πάρου, ανακοινώνει η παράταξη "Πάρος με Ευθύνη και Ενότητα".

Βιογραφικό

Ο Ανδρέας Κουταλίδης του Μανουήλ Αντωνίου, γεννήθηκε στην Αθήνα κι έχει παριανή καταγωγή από την πλευρά της μητέρας του (γένος Ραγκούση).

Είναι απόφοιτος της Διπλαρίου Σχολής Αθηνών, Σχεδιαστών επίπλων και εργοδηγών κατασκευών.

Σε ηλικία 17 χρονών εγκαταστάθηκε μόνιμα στην Πάρο, όπου άρχισε να εργάζεται στον κλάδο της οικοδομής ενώ λίγο αργότερα γνώρισε και νυμφεύτηκε τη Μαρίνα Ραγκούση του Μοσχονά, πρώην Προέδρου της Κοινότητας Αγκαιριάς. Έχουν αποκτήσει 3 παιδιά και 2 εγγόνια.

Ο Ανδρέας Κουταλίδης δραστηριοποιείται επαγγελματικά κι έχει τεράστια εμπειρία, στον τομέα της κατασκευής και πώλησης κατοικιών.

Άνθρωπος δραστήριος και πολυπράγμων ενεπλάκη γρήγορα με τα κοινά, πρώτα μέσα από τον τότε σύλλογο νέων κι έκτοτε συνεχίζει αδιάλειπτα τη δράση του. Η συνέχεια ήρθε μέσα από τον Πολιτιστικό Εξωραϊστικό Σύλλογο Αγκαιριάς και μετά επί δημαρχίας Χρήστου Βλαχογιάννη εξελέγη και διατέλεσε Πρόεδρος της Κοινότητας Αγκαιριάς, ενώ στις δυο επόμενες δημοτικές εκλογές εξελέγη στην αντιπολίτευση του Δήμου.

Η αγάπη του και το συνεχές ενδιαφέρον του για την Πάρο, με επίκεντρο το χωριό του, είναι γνωστά σε όλους καθώς και η πλούσια προσφορά του μέσα από την 30χρονη ενασχόληση του με τα κοινά.

Όπως λέει ο ίδιος:

«Αποδέχτηκα την πρόταση του υποψήφιου Δημάρχου Κώστα Μπιζά να συμμετάσχω ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στο ενωτικό ψηφοδέλτιό του, γιατί τον εκτιμώ ιδιαιτέρως ως άνθρωπο έντιμο και ειλικρινή. Αποφάσισα να συστρατευτώ μαζί του και τους άξιους συνεργάτες του, στις επικείμενες δημοτικές εκλογές, με ευθύνη και όραμα έχοντας την ανάγκη να συνδράμω σε ένα καλύτερο μέλλον για το νησί μας.

Τα προβλήματα της καθημερινότητας είναι αναμφίβολα πολλά και χρήζουν άμεσης επίλυσης. Η ανεξέλεγκτη ανάπτυξη χωρίς ουσιαστικές υποδομές, η ανυπαρξία και η αδιαφορία των υπευθύνων, με έκαναν να πάρω αυτή την απόφαση, ώστε να δραστηριοποιηθώ και πάλι με έναν και μόνο στόχο, τη διατήρηση και την προστασία της ταυτότητας του νησιού μας, καθώς και τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής μας και των επόμενων γενιών».