Την υποψηφιότητα της Σπυριδούλας Καβάλλη, στο πλευρό του υποψήφιου Δημάρχου, Κώστα Μπιζά, στις επικείμενες δημοτικές εκλογές του Δήμου Πάρου, ανακοινώνει η παράταξη "Πάρος με Ευθύνη και Ενότητα".

Η κ. Καβάλλη, στη δήλωσή της με την οποία ανακοινώνει την απόφασή της να συμπορευτεί με τον Κώστα Μπιζά, αναφέρει:

«Η ιδιαίτερη αγάπη μου στην παραδοσιακή κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική που μαζί με το φυσικό περιβάλλον συνθέτουν το μοναδικό τοπίο του νησιού μας, με ενεργοποιεί ώστε να θέλω να λάβω δράση για την προστασία του και πιστεύω ότι βρισκόμαστε σε κομβικό σημείο για να το σώσουμε. Επίσης πιστεύω ότι πρέπει να δουλέψουμε για την βελτίωση της καθημερινότητάς μας σε όλα τα επίπεδα, αλλά και για την καλυτέρευση της εικόνας του νησιού στους επισκέπτες μας. Η εμπιστοσύνη μου στο πρόσωπο του Κώστα Μπιζά (εκτίμησα τη σταθερή θέση και τη συμπαντική δράση του στον αγώνα κατά των α/γ) και η εκτίμησή μου στους ανθρώπους που συνθέτουν τον συνδυασμό  "Πάρος με ευθύνη και ενότητα" με κινητοποίησαν και θα συμμετέχω και εγώ με όλες μου τις δυνάμεις για το καλύτερο».

Βιογραφικό

-Η Σπυριδούλα Καβάλλη γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Πειραιά με καταγωγή από την Πάρο.

-Τελείωσε το Ζάννειο πρότυπο Γυμνάσιο, Λύκειο Πειραιά.

-Από το 1995, όταν τελείωσε τις σπουδές της στη διακόσμηση εσωτερικών χώρων, ζει μόνιμα και εργάζεται στην αγαπημένη της Πάρο, για πολλά χρόνια ως ελεύθερη επαγγελματίας και τα τελευταία χρόνια ως ιδιωτική υπάλληλος στο τεχνικό γραφείο του Γιάννη Θαλασσινού, στον τομέα της κατασκευής.

-Είναι παντρεμένη με τον Αγιογράφο Γιώργο Μαρμαρινό και είναι μητέρα τεσσάρων παιδιών.

-Η αγάπη της για την φυσική ομορφιά του νησιού μας, αλλά και για την πολιτιστική του κληρονομιά, την ώθησε να ασχοληθεί με τα κοινά και να συμμετέχει σε δράσεις ως εκλεγμένο μέλος της δημοτικής κοινότητας Αρχιλόχου, αλλά και του πολιτιστικού συλλόγου Προδρόμου "Σκόπας ο Πάριος".

-Ο αθλητισμός είναι σημαντικό κομμάτι της ζωής της και παίζει βόλεϊ στην ομάδα γυναικών "Πρόδρομος" .

-Από το 2014 συμμετέχει στον αγώνα ενάντια στην εγκατάσταση των ανεμογεννητριών και είναι δραστήριο μέλος της "Δημοτικής Επιτροπής ενάντια στις ανεμογεννήτριες" και του συντονιστικού των φορέων για το ίδιο πρόβλημα , συμμετέχοντας σε πολλές ημερίδες και διοργανώνοντας δράσεις στη Πάρο αλλά και σε άλλα μέρη της Ελλάδας με σκοπό να ενεργοποιήσει όλο και περισσότερο κόσμο και να γίνουν κατανοητές οι καταστροφικές συνέπειες, για το νησί μας, από αυτό το έργο.