Ο Δήμος Πάρου και η Κ.Δ.Ε.Π.Α.Π. σε συνεργασία με τους Προέδρους των Κοινοτήτων του  νησιού μας, μετά τις πρόσφατες κυβερνητικές οδηγίες για τη λήψη  υποχρεωτικών μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κορωνοϊό, αποφάσισαν την πραγματοποίηση Χριστουγεννιάτικης  εκδήλωσης  το Σάββατο 11 και την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2021.

Έτσι λοιπόν, αφού προηγηθεί το παραδοσιακό άναμμα των Χριστουγεννιάτικων δένδρων σε όλα τα χωριά του νησιού μας, χωρίς μαζικές συγκεντρώσεις, η γιορτινή άμαξα του Αϊ Βασίλη θα περάσει, βρισκόμενη σε διαρκή κίνηση, μέσα από τους παραδοσιακούς οικισμούς των Κοινοτήτων, μοιράζοντας  δώρα  στους μικρούς μας φίλους, ευχές και όμορφες στιγμές ξενοιασιάς στο πνεύμα των Άγιων Ημερών, σε όλους.

Το Σάββατο 11 Δεκεμβρίου και ώρα 10:00 π.μ. o Αϊ Βασίλης θα ξεκινήσει το ταξίδι του από τον Κώστο και στη συνέχεια θα περάσει από Λεύκες, Κοινότητα Αρχιλόχου (Πρόδρομο – Μάρμαρα), Μάρπησσα, Άσπρο Χωριό, Αγκαιριά και Αλυκή. Την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου και ώρα 11:00 π.μ. o Αϊ Βασίλης θα βρίσκεται στη Νάουσα, στη συνέχεια θα περάσει από τις Καμάρες και θα ολοκληρώσει την περιήγησή του στην Παροικία.

Με τις πιο θερμές ευχές μας, ο καινούριος χρόνος να χαρίσει σε όλο τον κόσμο την πολυπόθητη λύτρωση από την συνεχιζόμενη πανδημία, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της Κ.Δ.Ε.Π.Α.Π. κ. Δημήτρης Αντιπαριώτης, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, η Γενική Διευθύντρια και οι εργαζόμενοι της Επιχείρησης ευχόμαστε Χρόνια πολλά, Καλές Γιορτές, υγιές, ευτυχισμένο και δημιουργικό το 2022. Το λαμπερό αστέρι της Βηθλεέμ ας αναστήσει το χαμόγελο της ελπίδας στα χείλη όλων μας και η γέννηση του Ιησού Χριστού  ας γεμίσει με φωτεινές εικόνες τη νέα χρονιά που ανατέλλει.

Ο Πρόεδρος Δ.Σ. της Κ.Δ.Ε.Π.Α.Π Δημήτρης Αντιπαριώτης