Την υποψηφιότητα της Ευαγγελίας Φεργαδιώτη στο πλευρό του υποψήφιου Δημάρχου, Κώστα Μπιζά, στις επικείμενες δημοτικές εκλογές του Δήμου Πάρου, ανακοινώνει η παράταξη "Πάρος με Ευθύνη και Ενότητα".

Η κ. Φεργαδιώτη, στη δήλωσή της με την οποία ανακοινώνει την απόφασή της να συμπορευτεί με τον Κώστα Μπιζά, αναφέρει:

«Πάντα πίστευα και εξακολουθώ να πιστεύω ότι μόνο μέσα από τη συμμετοχή και τη συλλογικότητα μπορούμε να βελτιώσουμε τις συνθήκες της καθημερινότητάς μας αλλά και να δημιουργήσουμε καλύτερες προοπτικές για το κοινό μας μέλλον. Για τους λόγους αυτούς επέλεξα να συμμετέχω ως υποψήφια στο Τοπικό της Παροικίας με τον συνδυασμό ΠΑΡΟΣ ΜΕ ΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΕΝΟΤΗΤΑ και επικεφαλής τον υποψήφιο Δήμαρχο Κώστα Μπιζά. Έχουμε την τύχη να ζούμε σε έναν υπέροχο τόπο. Ας κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε γι’ αυτόν. Ας κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για μας και τα παιδιά μας. Για το λόγο αυτό ζητώ τη στήριξη σας στο Τοπικό Συμβούλιο της Παροικίας».

Βιογραφικό.

- Η Ευαγγελία Φεργαδιώτη του Μαρίνου και της Μαρίας  το γένος Ελευθερίου και Ευαγγελίας Καστρουνή από το 1991, μετά την ολοκλήρωση των σπουδών της στα  λογιστικά και Η/Υ, εγκαταστάθηκε στην Πάρο μόνιμα και  διατηρεί τη δική της επιχείρηση στο κέντρο της Παροικίας.

- Η πολύχρονη επιχειρηματική της εμπειρία, της δίνει τη δυνατότητα να γνωρίζει τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι επιχειρηματίες στο νησί αλλά και τις δυνατότητες που θα μπορούσε να μας δώσει ο τόπος μας για ακόμα μεγαλύτερη ανάπτυξη.

- Επιπλέον, έχει ασχοληθεί με τα κοινά στο νησί. Διετέλεσε Αντιπρόεδρος στο Δ.Σ. γονέων και κηδεμόνων στο Α’ Νηπιαγωγείο για την περίοδο 2009 και 2010, και για την περίοδο 2020-2021 υπήρξε μέλος στο ΔΣ του Ναυτικού Ομίλου  Πάρου.