Δήμος Πάρου: Διαγωνισμός σύμβασης παροχής υπηρεσιών διαχείρισης των αδέσποτων ζώων

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι ο Δήμος Πάρου, διενεργεί ανοικτό ηλεκτρονικό διαγωνισμό για την ανάθεση της δημόσιας σύμβασης παροχής υπηρεσιών με τίτλο: «Παροχή υπηρεσιών για τη διαχείριση των αδέσποτων ζώων Δήμου Πάρου», με κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά, μόνο βάσει της τιμής.

Η εκτιμώμενη αξία της σύμβασης ανέρχεται στο ποσό 117.204,80€ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 24%. Φορέας χρηματοδότησης της παρούσας σύμβασης είναι ο Δήμος Πάρου.

Η σύμβαση υποδιαιρείται στα κάτωθι τμήματα (ομάδες): ΟΜΑΔΑ Α΄ «Περισυλλογή και μεταφορά επικίνδυνου η βαριά τραυματισμένου ζώου», εκτιμώμενης αξίας 2.480,00 € συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α. 24%. ΟΜΑΔΑ Β΄ «Κτηνιατρικές Υπηρεσίες» εκτιμώμενης αξίας 64.728,00 € συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α. 24%. ΟΜΑΔΑ Γ΄ «Φιλοξενία» εκτιμώμενης αξίας 49.996,80 € συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α. 24%.

Η καταληκτική ημερομηνία παραλαβής των προσφορών είναι η 06/11/2024 ημέρα Τετάρτη και ώρα 14:00. Η διαδικασία θα διενεργηθεί με χρήση του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημόσιων Συμβάσεων (ΕΣΗΔΗΣ) Προμήθειες και Υπηρεσίες του ΟΠΣ ΕΣΗΔΗΣ (Διαδικτυακή Πύλη www.promitheus.gov.gr). Η ηλεκτρονική αποσφράγιση του (υπό)φακέλου «Δικαιολογητικά Συμμετοχής-Τεχνική Προσφορά» και του (υπό)φακέλου «Οικονομική Προσφορά» θα διενεργηθεί την 08/11/2024 ημέρα Παρασκευή και ώρα 11:00 π.μ.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παραλαμβάνουν το πλήρες κείμενο της διακήρυξης και των λοιπών συμβατικών στοιχείων από το δικτυακό τόπο του διαγωνισμού μέσω της διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gov.gr του ΕΣΗΔΗΣ με συστημικό αριθμό: 360926 όπου και υποβάλλονται τα σχετικά αιτήματα παροχής συμπληρωματικών πληροφοριών – διευκρινήσεων, μόνο από εγγεγραμμένους στο σύστημα οικονομικούς φορείς.