Λουλούδια εικαστικά φιλοτεχνημένα με έναν προσωπικό τρόπο, με  μοναδικές εφαρμογές τέχνης, όπως εκφράζει η καλλιτέχνιδα την αίσθησή της  για τα λουλούδια των  Κυκλάδων,  μέσα στον κόσμο μας και μέσα στις σχέσεις μας.

Η Νίκη Ζαχαρή  είναι απόφοιτος της Ανώτατης Σχολής Καλών Τεχνών με πρώτο πτυχίο στη Ζωγραφική – 1998 και δεύτερο πτυχίο στη  Γλυπτική - 2014 . Στις δράσεις της συμπεριλαμβάνονται η δημιουργία  έργων  ,   η  δημιουργία του δικού της καλλιτεχνικού  Σχολείου και η εκπαίδευση σε αυτό παιδιών και ενηλίκων και στη συνέχεια η εκπαίδευση στο Δημόσιο Σχολείο.  Τα έργα της Νίκης βρίσκονται σε ιδιωτικές συλλογές τέχνης και έχουν παρουσιαστεί σε πλήθος εκθέσεων. Τα τελευταία χρόνια έχει προστεθεί η performance στην καλλιτεχνική της έκφραση με έντονη παρουσία.

Η Σοφία Μπόμπολη επιμελήτρια της έκθεσης και εικαστικός – πτυχιούχος του Α.Π.Θ.  έχει στο ενεργητικό της οργανώσει  πλήθος εκθέσεων  τα  προηγούμενα  χρόνια σε Χώρους τέχνης, Γκαλερί και Μουσεία .  Η Πάρος είναι ένα νησί που προσφέρει δυνατότητες παρουσίασης της τέχνης  και  έμπνευση γι αυτό ερχόμαστε   για να πραγματοποιήσουμε  την ατομική   έκθεση  ζωγραφικής της  Νίκης  Ζαχαρή.

Εγκαίνια 23 / 8 /2024  στις  8.00 μ.μ.

Ώρες λειτουργίας:    10 – 2     κ 6  - 11  μ. μ.