Απογοητευμένος είναι τα τελευταία χρόνια ο Νουσρέτ Γκιοκτσέ, καθώς η κίνηση στο εστιατόριό του στη Μύκονο σημειώνει πτώση.
Άλλoτε, τα τραπέζια άλλαζαν πελάτες τρεις φορές από τις 8 μέχρι τις 2 τα μεσάνυχτα, σερβίροντας καθημερινά πάνω από 600 κουβέρ. Πλέον όμως, αυτά ανήκουν στο παρελθόν.
Σύμφωνα με το Mykonos Live Tv, ο Τούρκος επιχειρηματίας είναι απογοητευμένος με την πτώση αυτή, η οποία υπολογίζεται να αγγίζει το 70%.
Ωστόσο, ευελπιστεί η χασούρα αυτή να αντισταθμιστεί από το νέο κλαμπ που άνοιξε, με τίτλο «Eating, Dancing», καθώς συνδυάζει την εστίαση με τη διασκέδαση.
Θα είναι χωρισμένο σε δύο επίπεδα. Στον πρώτο όροφο βρίσκεται ο χώρος του εστιατορίου και στον επάνω όροφο, υπάρχει DJ που παίζει μουσική και προσφέρονται ποτά μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες για όσους θέλουν να χορέψουν μετά το δείπνο.
Δείτε βίντεο: