Αντικατάσταση μπασκετών στο γήπεδο μπάσκετ της Αλυκής

Την Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2024, ολοκληρώθηκαν οι εργασίες αντικατάστασης των παλαιών μπασκετών στο γήπεδο μπάσκετ της Αλυκής από το προσωπικό της τεχνικής υπηρεσίας του Δήμου μας και με την πολύτιμη συνδρομή του κ. Κώστα Σκανδάλη ο οποίος προσέφερε τις εργασίες του με γερανοφόρο όχημα.

Η δωρεά των νέων μπασκετών πραγματοποιήθηκε μετά από σχετικό αίτημα του Δημάρχου Πάρου κ. Κωνσταντίνου Μπιζά προς την Fa.Na.Productions Μονοπρόσωπη Α.Ε. ως ανταποδοτικό όφελος της εξυπηρέτησης του Δήμου Πάρου, που με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου παραχώρησε άδεια κινηματογράφησης σε δημόσιους χώρους της επικράτειας του Δήμου Πάρου και ενέκρινε τη δωρεάν χρήση μεταξύ άλλων κοινόχρηστων χώρων, του παλαιού κρατικού αερολιμένα ως βάση υποστήριξης της παραγωγής, για τις ανάγκες των γυρισμάτων της Αγγλικής τηλεοπτικής σειράς «MALICE» στο νησί  μας, το χρονικό διάστημα από 07 Μαΐου έως 18 Ιουνίου 2024.

Στο πλαίσιο της ανταποδοτικότητας η ανωτέρω εταιρεία, έχει προβεί και στη δωρεά των χρωμάτων για την συντήρηση του τάπητα των γηπέδων μπάσκετ και τέννις, η οποία θα πραγματοποιηθεί το προσεχές διάστημα, συμβάλλοντας στην ποιοτική αναβάθμιση του  συγκροτήματος των αθλητικών εγκαταστάσεων της Αλυκής.

Ο Δήμαρχος Πάρου κ. Κωνσταντίνος Μπιζάς με σχετική δήλωσή του, αναφέρει:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω το προσωπικό της τεχνικής υπηρεσίας του Δήμου μας, τον κ. Κώστα Σκανδάλη για την προσφορά των εργασιών του με το γερανοφόρο όχημα καθώς και όλους όσους συνέβαλαν στο να αντικατασταθούν οι δυο μπασκέτες στο γήπεδο μπάσκετ της Αλυκής μετά τη δωρεά της Fa.Na. Productions Μονοπρόσωπη Α.Ε. ως ανταποδοτικό όφελος για τη δωρεάν χρήση του παλαιού αερολιμένα, για τις ανάγκες των γυρισμάτων της Αγγλικής τηλεοπτικής σειράς «MALICE» στο νησί  μας, την οποία και ευχαριστούμε.

Συνεχίζουμε να καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια για σύγχρονους, ασφαλείς και καλαίσθητους δημόσιους αθλητικούς χώρους προς χρήση από όλους τους αθλούμενους, τα αθλητικά σωματεία  αλλά και τους πολίτες του νησιού μας».