Διαβάζοντας την εβδομαδιαία πολιτική εφημερίδα Πάρου – Αντιπάρου, την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου, και συγκεκριμένα το φύλλο 667, σελίδα 2, άρθρο «Απαξίωση ή υπεκφυγή», διαπιστώσαμε ότι δεν θα πραγματοποιηθεί πολιτική συζήτηση σε μορφή debate ανάμεσα στους επικεφαλής των δημοτικών συνδυασμών.

Αντ’ αυτού, προτείνουμε και δηλώνουμε διαθεσιμότητα, να λάβει χώρα μία γόνιμη συζήτηση, παρόμοιας διαδικασίας, που θα είναι καλεσμένοι οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι του Επαρχείου Πάρου – Αντιπάρου ή εκπρόσωπος που θα οριστεί από την κάθε περιφερειακή παράταξη.

Στο πλαίσιο αυτό θεωρούμε γόνιμο να έχουν δικαίωμα ερωτήσεων και οι κάτοικοι των δύο νησιών, εκπρόσωποι φορέων και δημοτικών παρατάξεων ενώ προτείνουμε τη συμμετοχή και των υπολοίπων μέσων ενημέρωσης της Πάρου. Θα μπορούσε επίσης να δοθεί η δυνατότητα να πραγματοποιηθούν ερωτήσεις ανάμεσα στους συνομιλητές – εκπροσώπους των παρατάξεων.

Είναι γεγονός ότι η περιφέρεια αποτελεί τον κυριότερο κρίκο της αλυσίδας που συνδέει την αυτοδιοίκηση με την καθημερινότητα μας. Αναμένουμε την αποδοχή της πρότασης και από εσάς αλλά κυρίως και από τους συναγωνιστές υποψηφίους περιφερειακούς συμβούλους των υπολοίπων παρατάξεων.

Εκ μέρους της Περιφερειακής Παράταξης “Ανοιχτοί Ορίζοντες” ΠΕ Πάρου - Αντιπάρου

Φιλία Γρηγοράσκου

Κωνσταντίνος Ρούσσος

Μάνος Σταυριανός

Στέλλα Φερεντίνου