Μία νέα Αγγλική τηλεοπτική σειρά έξι επεισοδίων θα γυριστεί στην Πάρο την περίοδο 7 Μαΐου ως 18 Ιουνίου 2024, με τίτλο «MALICE».

Στη νέα αυτή παραγωγή θα πρωταγωνιστούν αξιόλογοι Έλληνες και ξένοι ηθοποιοί και θα προβληθεί σ’ όλο τον κόσμο.

Η εταιρεία «Faliro House Productions», που έχει αναλάβει την παραγωγή της σειράς έχει επίσης αναλάβει τα τελευταία χρόνια την οργάνωση παραγωγής στην χώρα μας δημοφιλών ταινιών όπως το «My Big Fat Greek Wedding 3» της Nia Vardalos, το «The Rise» για τη ζωή του Γιάννη Αντετοκούνμπο, την υποψήφια για Όσκαρ ταινία «The Lost Daughter» της Maggie Gyllenhaal, την αστυνομική ταινία μυστηρίου «Glass Onion, a Knives Out Mystery» του Rian Johnson για το Netflix, κ.α.

Το «MALICE» πραγματοποιείται με την υποστήριξη του ΕΚΟΜΕ (Εθνικό Κέντρο Οπτικοακουστικών Μέσων και Επικοινωνίας), οργανισμός εποπτευόμενος από το υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης στο πλαίσιο της προσέλκυσης διεθνών οπτικοακουστικών παραγωγών στην Ελλάδα, αλλά και του υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού.

Το κινηματογραφικό συνεργείο θα αποτελείται από 250 άτομα (συνεργείο και ηθοποιοί) και θα μείνουν στην Πάρο για δύο μήνες (προετοιμασία και γύρισμα), ενώ μαζί τους θα φέρουν οχήματα με τεχνικό εξοπλισμό, μεταφοράς προσωπικού, τροχόσπιτα ηθοποιών κλπ.

Όπως αναφέρει το ParosToday, τα γυρίσματα που θα διαρκέσουν από τις 7 έως τις 28 Μαΐου, θα πραγματοποιηθούν σε διάφορα σημεία της Παροικιάς από παραδοσιακό Οικισμό έως Αγ. Φωκά, στη Νάουσα στον Οικισμό, Μοναστήρι και στο ναυπηγείο Αλιπράντη, στη Μάρπησσα και Ύψωμα Κεφάλου, στο λιμάνι της Αλυκής και στον Κώστο.

Oι ηθοποιοί που θα πρωταγωνιστήσουν στην τηλεοπτική σειρά είναι οι David Duchovny, Jack Whitehall, και Carice van Houten.

Ο David Duchovny

Ο Jack Whitehall

Η Carice van Houten

σχόλια αναγνωστών