Το Δημοτικό Συμβούλιο στην τακτική δημόσια συνεδρίαση που διεξήχθη στο Δημαρχείο Πάρου,  στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, όρισε ομόφωνα τα νέα μέλη της Επιτροπής Περιβάλλοντος τα οποία είναι τα ακόλουθα:

Πρόεδρος της ορίστηκε ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος  κ. Καρποδίνης Θεμιστοκλής με αναπληρωματικό τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων κ. Κασαπίδη Αναστάσιο.

Τακτικά μέλη της Επιτροπής Περιβάλλοντος με αλφαβητική σειρά ορίστηκαν οι :

κα Γουσέτη Δήμητρα

κ. Κυριαζάνος Μιχάλης

κ. Μπιζάς Θοδωρής

κα Παπαζώη Ελισάβετ

κα Συμεωνίδου Έλενα

κ. Χατζόπουλος Ιωάννης

Με αναπληρωματικά μέλη τους:

κ. Αναγνωστόπουλο Σεβαστιανό

κ. Αυλήτη Πέτρο

κα Καβάλλη Σπυριδούλα

κ. Κεφάλα Παναγιώτη

κ. Σάμιο Αθανάσιο

κ. Τριβυζά Νικήτα

Ο Δήμαρχος Πάρου κ. Κώστας Μπιζάς στα πλαίσια της συγκρότησης της Επιτροπής Περιβάλλοντος του Δήμου Πάρου δηλώνει ότι:

«Το φυσικό και το δομημένο περιβάλλον της Πάρου απειλείται πλέον σοβαρά και είναι απαραίτητο να ληφθούν ριζικά μέτρα για την προστασία του, ώστε να μην αλλοιωθεί η φυσιογνωμία του νησιού μας. Είναι αναγκαίο η περαιτέρω ανάπτυξη του τόπου να ελεγχθεί και να τεθούν κανόνες που θα διασφαλίζουν ένα βιώσιμο μέλλον για τις επόμενες γενιές.

Θα πρέπει να δώσουμε ιδιαίτερη βαρύτητα στην προστασία του ιδιαίτερου τοπίου της Πάρου και στην καταπολέμηση της ασυδοσίας στις παραλίες από επιχειρηματίες που δεν σέβονται τους νόμους και τις συμβάσεις που υπογράφουν. Προσβλέπουμε στην ενδυνάμωση του περιβάλλοντος μέσα από συντονισμένες δράσεις με αρμόδιους φορείς, συνεργαζόμενες ομάδες πολιτών και σχολεία έτσι ώστε να συμβάλουμε όλοι στην προστασία των ξεχωριστών στοιχείων του φυσικού περιβάλλοντος του νησιού μας.

Στα μέλη της Επιτροπής Περιβάλλοντος του Δήμου Πάρου θα ήθελα να ευχηθώ καλή δύναμη στο σημαντικό για τον τόπο μας έργο τους!».