Το τριήμερο από 1 έως και 3 Μαρτίου 2024, ο Δήμαρχος Πάρου κ. Κώστας Μπιζάςπαρευρέθηκε σε Γενικές Συνελεύσεις και Συνεδριάσεις Φορέων και Διοικήσεων που πραγματοποιήθηκαν στην Αθήνα.

Συγκεκριμένα :

-Την Παρασκευή 1 Μαρτίου 2024 και ώρα 03:00μ.μ., παρευρέθηκε στην Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση του Δικτύου Ελληνικών Πόλεων για την Ανάπτυξη (ΔΕΠΑΝ).

-Το Σάββατο, 2 Μαρτίου 2024 και ώρα 9:00π.μ.  συγκλήθηκε η ΙΖ΄ Γενική Συνέλευση της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ), στην οποία έλαβε μέρος για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου, καθώς και του νέου Εποπτικού Συμβουλίου της νέα δημοτικής περιόδου 2024-2028.

-Επίσης στις 2 Μαρτίου 2024 παρευρέθηκε στην  Γενική Συνέλευση της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας με την επωνυμία «Δίκτυο Αειφόρων Νήσων» (ΔΑΦΝΗ), μαζί με τον Αντιδήμαρχο Περιβάλλοντος και εκπρόσωπο του Δήμου μας στο Δίκτυο, κ. Θεμιστοκλή Καρποδίνη.

-Τέλοςτην Κυριακή 3 Μαρτίου 2024 έλαβε μέρος στην 1η Συνεδρίαση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων (ΠΕΔ) Νοτίου Αιγαίου για την εκλογή προέδρου, αντιπροέδρου και γραμματέα.

Με σχετική του δήλωση ο Δήμαρχος Πάρου κ. ΚώσταςΜπιζάς αναφέρει:

«Η τοπική Αυτοδιοίκηση οφείλει ν' αγωνίζεται ενωμένη για την βελτίωση της καθημερινότητας και για το σχεδιασμό ενός βιώσιμου μοντέλου που θα υπηρετεί τους συμπολίτες μας και θα δίνει μια ελπιδοφόρα προοπτική στην κοινωνία μας».