Στο Δημαρχείο Πάρου, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, πραγματοποιήθηκε η κλήρωση για την ανάδειξη των τεσσάρων (4) Λαμπαδηδρόμων που θα έχουν την τιμή να κρατήσουν την Ολυμπιακή Φλόγα  στις 19 Απριλίου καθώς και των δεκαέξι (16) συνοδών τους.

Η κλήρωση πραγματοποιήθηκε από την Εντεταλμένη Σύμβουλο Αθλητισμού και Νέας Γενιάς κα Λουκή Φλώρα παρουσία των αντιδημάρχων κ. Μαούνη Χριστόδουλου, κ.Βαρριά Σίμου, κα Κάγκανη-Κορτιάνου Άννας, της Εντεταλμένης Συμβούλου κα Χανιώτη Ιωάννας, μελών  της αθλητικής επιτροπής και εκπροσώπων από την μείζονα και ελάσσονα μειοψηφία .

Οι επιλεγέντες λαμπαδηδρόμοι  και οι συνοδοί επιλέχθηκαν βάση των κριτηρίων που είχαν οριστεί από την Ολυμπιακή Επιτροπή.

Οι ονομαστείς λαμπαδηδρόμοι είναι οι:

1.      Καλακώνα Μαρία – Ελένη

2.      Βογιατζή Αναστασία

3.      Ραγκούσης Στέφανος

4.      Βελέντζας Αθανάσιος

Συνοδοί Λαμπαδηδοδρόμοι οι:

1.      Ανδριοπούλου Αικατερίνη

2.      Τσουκνίδα Μαρία

3.      Μαλατέστα Πολίνα

4.      Χασάπη Νίκη

5.      Ραγκούση Αλεξία

6.      Σαρρή Πολυξένη

7.      Εκπρόσωπος κέντρου ΑΜΕΑΙ Νάουσας Πάρου

8.      Κατσούλα Καβάλη Σταυρούλα

9.      Σπυριδωνίδου Φωτεινή

10.  Χανιώτης Κωνσταντίνος

11.  Αποστολόπουλος Παναγιώτης

12.  Πατέλης Νικόλαος

13.  Σκιαδάς Σίμος

14.  Σκουρμούτης Ιωάννης

15.  Πιτσικάλης Άγγελος

16.  Χρυσοχός Ελευθέριος

H Εντεταλμένη Σύμβουλος Αθλητισμού και Νέας Γενιάς κα Λουκή Φλώρα αναφέρει:

«Είναι μεγάλη τιμή να είμαστε ένας από τους 41 Δήμους που θα φιλοξενήσουν το φως του Ολυμπισμού, αναλαμβάνουμε τον ρόλο μας με περηφάνια και ανυπομονούμε να συνεισφέρουμε στο πνεύμα των Αγώνων.

Η Ολυμπιακή Φλόγα φέρνει μαζί της το όραμα της ενότητας, του αθλητισμού και της ειρήνης. Καλούμε όλους τους κατοίκους μας  να παραβρεθούν στην υποδοχή της, δίνοντας έτσι το δικό τους μήνυμα υποστήριξης και αγάπης προς τον Ολυμπισμό».