Κοπή πίτας του Συλλόγου Παρίων – Αντιπαρίων

32

Εκδήλωση για την κοπή πίτας πραγματοποίησε σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας ο Σύλλογος Παρίων – Αντιπαρίων «Η ΕΚΑΤΟΝΤΑΠΥΛΙΑΝΗ», παρουσία πολλών Παριανών αλλά και φίλων του νησιού.

Το παρών έδωσαν μεταξύ άλλων και ο Δήμαρχος της Πάρου, κ. Κωβαίος και οι βουλευτές Κυκλάδων κ.κ. Βρούτσης και Συρίγος, οι οποίοι απηύθυναν και χαιρετισμό καθώς και ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Παριανών Συλλόγων κ. Μπιζάς.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου, κ. Ζουμής, καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους ενώ η αντιπρόεδρος κ. Πρωτολάτη ανακοίνωσε το πρόγραμμα του Συλλόγου για το 2019. Στη συνέχεια, ο απερχόμενος πρόεδρος της Ο.ΠΑ.Σ. έκανε έναν σύντομο απολογισμό του έργου της Ομοσπονδίας.

Την πίτα έκοψε η έφορος του Συλλόγου, κ. Καραγιάννη και το φλουρί, που ήταν προσφορά του ζεύγους Πετροπούλου, κέρδισε ο εγγονός του κ. Μ. Μπαρμπαρή.

Τα εδέσματα που βρισκόντουσαν στα τραπέζια ήταν προσφορά του επίτιμου μέλους του Συλλόγου, κ. Ν. Ραγκούση ενώ τα δύο θερμαντικά σώματα που κληρώθηκαν στη λαχειοφόρο αγορά, ήταν προσφορά των κ.κ. Καραγιάννη και Αλιπράντη.

Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να διασκεδάσουν με νησιώτικους ρυθμούς και τραγούδια από την ορχήστρα του κ. Ρεφενέ που ξεσήκωσε μικρούς και μεγάλους.