Αντιδράσεις στην Παροικία προκαλεί η απόφαση για δημιουργία μαρίνας στη Νάουσα!

284

Ανάμεικτα συναισθήματα προκάλεσε η ανακοίνωση του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πάρου – Αντιπάρου αναφορικά με την αυριανή συνεδρίαση (Τρίτη 18/12) του Διοικητικού Συμβουλίου.

Το δεύτερο θέμα που θα συζητηθεί αφορά τη δημιουργία μαρίνας στον Όρμο της Νάουσας. Το συγκεκριμένο γεγονός έχει προκαλέσει τις πρώτες αντιδράσεις από φορείς της Παροικίας που αναμένεται να εκφραστούν – κορυφωθούν επίσημα εντός των προσεχών ημερών.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του «Paros24» η αίσθηση που επικρατεί στην Παροικιά είναι ότι η συγκεκριμένη απόφαση είναι από άδικη έως σκανδαλώδης.

Αποτελεί χρόνιο αίτημα να γίνουν οι εγκαταστάσεις για εξυπηρέτηση σκαφών και κρουαζιερόπλοιων στην Παροικιά κι όχι στη Νάουσα, οπότε οι αρμόδιοι θα κληθούν να εξηγήσουν τα κίνητρα, αλλά και τα αίτια της συγκεκριμένης απόφασης, προκειμένου να ενημερωθεί το κοινό και να βγάλει τα συμπεράσματά του.

Υπάρχουν, ωστόσο, και άνθρωποι που πιστεύουν ότι η προαναφερθείσα απόφαση είναι αδικαιολόγητη και γίνεται με αποκλειστικό σκοπό να εξυπηρετηθούν συγκεκριμένα συμφέροντα.

Θα παρακολουθούμε στενά το θέμα και θα σας ενημερώσουμε για όλες τις εξελίξεις…

Διαβάστε αναλυτικά τη σχετική πρόσκληση για την αυριανή συνεδρίαση του Δ.Σ. του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πάρου – Αντιπάρου: